L'últim 'look' de la infanta Sofia que pots trobar per només 30 euros

La fiila menuda del rei va lluir en la seua última aparició pública en Barcelona un 'look' de Bershka i Springfield que va sorprendre a tots
La família reial en Barcelona amb motiu dels premis Princesa de Girona | ValènciaDiari
 

La infanta Sofia va demostrar en un dels actes dels premis Princesa de Girona, que ha heretat el bon gust per la moda de la seua mare, la reina Letícia. La germana menuda de la princesa Elionor, encara que sempre està a l'ombra de la seua germana, està destacant últimament pels seus estilismes, apostant per ‘looks’ moderns com el que va lluir en l’últim acte celebrat en Barcelona, en el què va impressionar amb un conjunt de tons grisos que molts han considerat totalment encertat.

La infanta Sofia aposta per la moda de baix cost de la mà de Bershka i Springfield

El 'look' complet de la infanta Sofia | ValènciaDiari

La part bona del seu estilisme a més, és que es pot aconseguir per només 30 euros passant una vesprada de compres per les principals firmes ‘low-cost’, perquè la infanta Sofia va apostar per uns pantalons de Bershka i un jersei de la marca Springfield, ni més ni menys. 

 

La benjamina de la família va triar uns pantalons de cintura 'paper-bag' que li quedaven a la perfecció, i que es poden trobar en Bershka rebaixats per només 11,99 euros, una ganga; el jersei gris amb ratlles blanques que Sofia va triar per conjuntar els pantalons és de la marca Springfield, i actualment està rebaixat a 17,49 euros.

Estes són les peces que la infanta ha escollit de Bershka i Springfield | ValènciaDiari

Tota una declaració d’intencions per part de la infanta Sofia, que amb esta elecció ha deixat clar que aposta per firmes ‘low-cost’ i juvenils, i que se suma a les últimes tendències, que sap combinar amb estil.

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!