Els detalls que passaven desapercebuts però diuen molt d'Ana Obregón i el jove Álex

Cada fotografia familiar demostrava el gran amor que es professaven

 

Álex Lequio sempre ha estat una persona molt familiar, i això es pot apreciar en les seues fotos | Instagram

La mort d'Álex Lequio el 13 de maig de 2020, després de dos anys de lluita contra un estrany càncer, ha deixat completament desolats als seus pares. També tot el país ha viscut, pràcticament, de primera mà la pèrdua d'este jove als 27 anys, un xic que hem vist créixer arran de la fama televisiva dels seus pares, dos de les figures públiques més destacades del nostre país.

Ana Obregón s'ha despedit del seu fill de la manera més bonica possible | Instagram

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Una família unida, tot i el divorci dels pares

Alessandro Lecquio, Ana Obregón i Álex formaven una entranyable família, molt unida i afectuosa. Tot i el divorci de la parella, els tres sempre van mantindre una estreta relació, deixant de banda possibles recels o disputes. El jove empresari era una persona molt sociable, i la seua relació era molt estreta tant amb la seua família materna com amb la paterna.

Ana Obregón aprofitava qualsevol ocasió per fotografiar el seu estimat fill | Gtres

Durant la lluita contra el càncer, la família va estar més unida que mai. Vam poder vore prou imàtgens del jove Lequio sempre somrient i afectuós, rodejat dels seus pares i altres familiars acostats. No obstant això, hi havia una relació que brillava amb llum pròpia. La d'Ana Obregón amb el seu fill, un vincle ple d'amor i complicitat. L'amor que professava el jove per sa mare, i viceversa, queda latent en cada fotografia de l'àlbum familiar.

Álex Lequio i Ana Obregón tenien moltes coses en comú, i no poques voltes tenien els mateixos gestos | Gtres

Ulls que es miren amb tendresa, mans que s'acaricien, braços que protegixen, somriures plens i gestos còmplices són alguns dels detalls que passen desapercebuts però que són reflex de la felicitat i l'amor. Un detall que, per exemple, ha passat desapercebut és la gran quantitat d'imàtgens capturades per paparazzis en què Obregón apareix fotografiant al seu fill. Unes imàtgens que contrasten notablement amb el sobtat adeu, per al que ningú estava preparat. Descansa en pau, Álex.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nous rumors de divorci entre Felip i Letícia" "El calvari del fill de Rocío Dúrcal: «He estat en l'UCI»"