La Diputació d'Alacant ofereix cursos de castellà en línia gratuïts

Les persones que desitgen participar poden inscriure's a través de la pàgina www.ciudadanosextranjeros.es

Imatge d'una persona fent tràmits amb l'ordinador

Amb l'objectiu d'afavorir la integració i reforçar l'aprenentatge dels ciutadans estrangers que resideixen a la província, la Diputació d'Alacant posa en marxa una nova edició del programa de cursos de castellà en línia.


Les persones que desitgen participar en esta activitat gratuïta, subvencionada per la institució provincial, poden inscriure's a través de la pàgina www.ciudadanosextranjeros.es, on hauran d'emplenar una fitxa i adjuntar el certificat o volant d'empadronament.

El termini ja està obert i finalitza el pròxim 30 de juny o, en el seu cas, una vegada completades les 400 places oferides.


Les persones inscrites hauran de tindre accés a un dispositiu -PC, mòbils, tauletes- amb els requisits tècnics necessaris per al suport de l'eina en línia amb la qual s'ha de treballar.


El diputat de Residents Internacionals, Juan de Dios Navarro, ha destacat la gran acceptació d'esta acció formativa que s'ha consolidat “com una eina útil per a fomentar la integració dels ciutadans estrangers a la nostra província, per la qual cosa tots els anys rebem un gran nombre de sol·licituds per a participar en estos”.


Els cursos, amb més de 500 hores de contingut, van dirigits a totes aquelles persones que estiguen empadronades a la província, siga com siga el seu país d'origen. Entre els avantatges de la modalitat en línia es troba la possibilitat d'accedir als continguts des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia, els set dies de la setmana.


En els últims anys, més de 7.000 persones s'han beneficiat d'estos programes d'aprenentatge organitzats a través de la Unitat de Residents Internacionals de la Diputació d'Alacant en un total de 208 cursos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari