El drama de Roberto i Maria: valencians sense faena i vivint en el carrer en Dénia

Porten vivint un mes en el carrer perquè no van poder pagar el lloguer
El drama de Roberto i Maria, vivint en el carrer des de fa un mes en Dénia | Gofundme

Roberto Silvestre Ferre i Maria Ferre, una parella valenciana de 46 i 49 anys d'edat, viuen el seu drama familiar des del 10 de desembre. Estos veïns de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), però naturals de Bocairent, estan desesperats. I és que representen la cara més amarga d'una generació que ho té complicat per a trobar faena una volta se n'han quedat sense.

Segons avança 'Información', fa quatre anys van arribar a Dénia i van muntar un bar. Però la inversió no va eixir bé i, ofegats pels deutes, van tancar el bar i treballar del que podien. I ara, després d'estar sense treballar tres mesos i amb la prestació del RAI que cobra Maria a punt d'acabar, este mes de febrer, estan atrapats.

Ara per ara, viuen en una caravana que els han prestat, però no tenen pràcticament recursos ni lloc a on viure. Després d'una entrevista amb la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Dénia, tampoc han vist alternatives, ja que l'Ajuntament no té vivendes socials. A demés d'això, se'ls ha trencat el cotxe i no poden reparar-lo. Per això, han demanat ajuda a través de la plataforma Gofundme. Allí, intenten recaptar diners per a poder començar una nova vida. Però, de moment, pareix que els intents no tenen massa èxit.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos Família Reial: dol per la infanta que podria haver sigut reina d'Espanya" "Susanna Griso alarma als seus seguidors per una fotografia recent"