L'espectacular lloc a on Jordi González disfruta durant uns dies

El periodista se'n va anar la setmana passada al seu apartament de Miami per a relaxar-se i disfrutar de l’ambient del carib
 
Jordi González viatja a Florida a on té un apartament de propietat | INSTAGRAM

 

Jordi González, conegut per ser un dels presentadors més representatius de Telecinco, està disfrutant del millor moment de la seua etapa professional. Després d’estar al capdavant de ‘Supervivientes 2019’, el periodista ha decidit viatjar uns dies a Miami per a descansar i relaxar-se.

 

Jordi González disfruta d’unes vacacions en Florida

El presentador té un apartament en Florida a on sol viatjar amb freqüència per a desconnectar del món laboral i disfrutar de l’ambient del carib. És per este motiu que sempre que pot puja a un avió en direcció a Miami, a on l’esperen unes platges paradisíaques i un apartament només per a ell.

 

 

 

D'esta manera, Jordi va agafar el seu banyador i va viatjar a Miami la setmana passada, disposat a deixar-se dur pel bon ambient. Després de submergir-se baix les aigües del carib, el presentador es va relaxar en una hamaca i va dedicar temps a la lectura.

 

Durant estos dies de descans, Jordi González pot desconnectar dels esgotadors debats de ‘GH VIP’, a on sempre ha de fer de mediador durant les discussions dels col·laboradors. En Florida, el seu descans està assegurat i el periodista pot recuperar forces per als pròxims programes.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!