ÚLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

L'esplèndida nit d'Antonella i Messi en el circ

El jugador argentí va disfrutar amb la seua dona de l'espectacle
Antonella i Messi durant l'espectacle  | València Diari

 

Este dijous es va presentar en Barcelona el nou espectacle del 'Cirque du Soleil, Messi10', inspirat en la vida del jugador del Barça. L'astre argentí va arribar del braç de la seua dona, Antonella Roccuzzo.

 

Durant l'arribada a la gala, molts esperaven vore com anirien vestits els protagonistes, Messi i Antonella. L'argentina es va decantar per un esmòquing negre amb lluentors, que va combinar amb una brusa del mateix color. El seu home va triar un vestit clàssic, fosc, amb camisa blanca.

 

Gran acollida del públic

Més de 3.000 espectadors van voler disfrutar de l'espectacle, que va culminar amb Messi en l'escenari a on va agrair el treball dels artistes. També es va fotografiar amb tot l'equip. Entre els assistents no podia faltar Luís Suárez, que va acudir al costat de la seua dona, Sofía Balbi. Shakira també va disfrutar de l'espectacle des de la graderia. Cap d'ells van posar davant els mitjans en el 'photocall'. El que sí que es va deixar fotografiar va ser Ansu Fati i la seua família. El jove jugador del Barça, nascut l'any 2002, ja comença a sentir-se una estrela dins del món del futbol.

 

Altres personalitats com Manel Fuentes, Paz Vega, Josep Maria Bartomeu, Jordi Évole, Santi Millán o  Javier Tebas, van estar presents durant la increïble actuació inspirada i basada en el futbolista Leo Messi.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!