NOVETATS CORONAVIRUS

😷 15 brots nous + 600 infectats este dissabte

Els fans insulten a Miki Núñez en el seu últim concert en València

El cantant ha hagut de demanar perdó als seus fans en les xarxes socials
Miki Núñez en el concert en València este dissabte | Twitter

 

El passat dissabte, Miki Núñez, el 'triunfuto' que va representar a Espanya en Eurovisió este any passat, va donar un concert, dins de la seua gira 'Amuza', en València. Tot i que el cantant ha afirmat sentir-se molt volgut pel públic valencià, que va disfrutar de l'alegria i el bon rotllo que desprén el cantant, no tot va ser felicitat dissabte.

 

En este últim concert en València, el cantant, que viu un molt bon moment professional i personal, amb èxits com 'Celébrate' o 'Escriurem', va viure un mal moment al final de la nit just quan ja se n'anava i una volta ja havia acabat el concert celebrat en la sala Moon.

 

Una disculpa per Twitter

Només acabar la cita musical, Miki va escriure un tuit als seus fans valencians dient-los que «ha sigut super super guai, València». Però, a pesar d'açò, el cantant també es va disculpar: «Em sap greu haver pujat a la furgo sense saludar-vos i escoltar insults per això… però hi havia molta gent i per mesures de seguretat no m'han deixat quedar-me per dir-vos adéu… ho sent».

 

A pesar d'això, molts dels seus fans de la xarxa social Twitter han manifestat el seu desacord amb els fans valencians que el van insultar i li han mostrat el seu afecte al cantant. El que han criticat és que aquells que es fan dir fans de Miki siguen els mateixos que l'insulten.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: La nova possible parella de María Teresa Campos" "La gran decepció de Joan Carles amb els reis després de la mort de la seua germana"