La gran història d'amor de Toñi Moreno

L'andalusa ha recordat la història de sos pares durant 53 anys de matrimoni
Toñi Moreno ha dedicat unes paraules a sos pares | Cuatro

Toñi Moreno està enamorada. De la vida, de la seua professió i, evidentment, de la seua filla Lola que fa poques setmanes va arribar per a emplenar de sentit la vida de la periodista.

Però a banda d'estes confessions sentimentals evidents en la vida de Toñi, l'andalusa ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram una especial publicació amb motiu de la celebració de Sant Valentí. D'esta manera, Toñi ha volgut mostrar a tot el món la bonica i especial relació que van mantindre sos pares durant els més de 50 anys que van estar junts com a matrimoni.

Les boniques paraules de Toñi sobre la història d'amor de sos pares

Amb una antiga fotografia en la que es poden vore els seus progenitors mirant-se com a dos autèntics enamorats, la periodista ha volgut dedicar-los-hi unes paraules que demostren el que és l'amor sincer i real. «En els 53 anys que va durar la seua història d'amor en la terra, mai vaig vore una falta de respecte, mai un crit, mai una bronca que durara més d'un dia», explica.

Paral·lelament, Toñi ha seguit escrivint que: «Mon pare preparava cada nit el sopar a mon pare i sempre el recorde cuidant de ma mare». De la mateixa manera, ha recordat paraules de sa mare dient-li com trobava a faltar al seu home després de la seua mort. No hi ha dubte de què Toñi tenia una especial relació amb sos pares i que, més enllà dels valors com a filla, el matrimoni va saber transmetre-li uns valors d'amor sa que li serviran per a tota la vida.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Polèmica per este gest de la reina Letícia" "La venjança de la infanta Cristina cap a Letícia arriba en Sant Valentí"