La infanta Pilar celebra el seu 83 aniversari sense el rei emèrit

Joan Carles I va decidir abandonar la residència de Marivent, en Mallorca, pocs dies abans de les celebracions
El rei Joan Carles I al costat de sa germana, la infanta Pilar | València Diari

 

El passat dimarts, 30 de juliol, la infanta Pilar celebrava un dels dies més especials, i és que es tractava del seu 83 aniversari. Una data molt especial, que va decidir passar en sa casa de Mallorca amb la família. Ara bé, la inexplicable absència del rei Joan Carles li va amargar un poc el dia. 

 

El divendres anterior, els dos reis emèrits van visitar l'acadèmia que té Rafael Nadal en el municipi mallorquí de Manacor, i després el rei abandonar de forma precipitada l'illa, deixant Pilar sense companyia en un dia més que especial. De fet, Joan Carles I ni es va esperar a l'arribada del seu fill, el rei Felip, per a anar-se'n. 

 

Un aniversari íntim, acompanyada per amics i familiars

Ara bé, este gest encara sense explicació del rei emèrit amb sa germana no vol dir que Pilar no haja pogut celebrar el seu aniversari amb la màxima normalitat. La duquessa de Badajoz va organitzar un dinar al que van assistir molts dels seus fills, com Fernando, Beltrán i Simonceta Gómez-Acevo, que va arribar de la mà de Pablo Fernández-Sastrón. Un altre assistent destacable ha sigut l'empresari Eduardo Roldán, i també l'artista Mayte Spinola.

 

Tot i l'absència del rei emèrit, la infanta Pilar ha pogut celebrar amb normalitat el seu aniversari  | València Diari

 

Hem de recordar que actualment Pilar continua recuperant-se del càncer de còlon que li van diagnosticar el mes de febrer. La germana de Joan Carles I va ser en aquell moment evacuada d'urgència cap a l'Hospital Ruber Internacional de Madrid, a on els equips mèdics van confirmar la notícia. Això sí, Pilar va preferir esperar fins a la retirada de la vida pública de Joan Carles per a fer pública la seua malaltia. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!