L'èxit dels Pollofres arriba a Canàries

Llargues cues per aconseguir un dels seus peculiars gofres. Passarà el mateix a Canàries?

Desde Tenerife, Pedro Buerbaum va obrir en el barri madrileny de Chueca una peculiar pastellaria i es que amb ella arribava la revolució a la fi de 2019. "Pollofres" és la seua especialitat el que du a fer moltes cues i cada vegada va a més inclús en plena pandèmia quan es va poder obrir la gent feia cua per aconseguir el seu "Pollofre". Són els gofres de tota la vida però amb forma de penis extragran. Tenen una grandària XXL i els clients poden triar entre diferents cobertures i topping que afegir-li.

Des de entonces, el negoci s'ha estés per tota la geografia espanyola fins a inaugurar-se este dissabte, 29 de maig, un local a Canàries. Concretament al carrer Villalba Hervás, 1, en ple centre de Santa Cruz de Tenerife. Començarà a omplir-se el carrer de cua de persones dessitjoses d'aconseguir el seu "Pollofre"?.

<

>
"Pollofre" un gran triomf

Al capdavant del negoci està el de Tenerife, Pedro Bauerman, a qui se li va ocórrer la idea de com donar un gir a la gelateria que regentava una vegada que arribés l'hivern. I sembla que la idea de servir un dolç més calent ha triomfat.

Bauerman és del nord de Tenerife, la seua família és del municipi del Sauzal, encara que assenyala que "de tota la vida" s'ha mogut "per la zona de la Orotava i Puerto de la Cruz".

Però, com se li va ocórrer obrir "La Polleria"?

Bauerman assegura que no va ser la provocació la que li va motivar per a inaugurar el seu particular polleria fa una setmana. "Com se'm va ocórrer obrir La Polleria?. Esta és la pregunta que més he hagut de contestar al llarg d'esta setmana a amics, família, clients i periodistes que s'han fet eco de l'obertura del negoci". Assegura que segueix "sense saber respondre-la". "Simplement se'm va ocórrer. Em va semblar una bona idea i Chueca el millor lloc per a desenvolupar-la. La veritat és que està sent un pelotazo", assegura.

<

>

L'èxit que no s'esperava Bauerman

L'èxit de "La Pollera" no baixa ni en hivern, és tot un èxit que no s'esperava Bauerman.

El de Tenerife admet que no té formació en rebosteria ni havia treballat amb anterioritat en el món dels gelats, els dolços o els gofres. "Vaig estudiar administració d'Empresa i ningú de la meua família ha tingut mai un negoci relacionat amb els gelats, els gofres o els dolços. Només va ser una idea a la qual li vaig començar a donar voltes i vaig decidir fer el pas aprenent sobre la marxa les receptes i els trucs. Sens dubte un gran èxit

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jadel presenta el seu nou single 'Vudú'" "Tavernes alça la veu per a reclamar solucions definitives a les seues platges"