La presentadora Lydia Bosch anuncia la seua lluita contra el càncer de pell: «Hem de prendre consciència»

L'actriu i presentadora ho ha anunciat el mateix dia que fa 57 anys. «Fa por, però no és un càncer perillós», ha dit en el seu Instagram
Lydia Bosch ha anunciat que patix càncer | València Diari

Lydia Bosch ha anunciat este dijous que fa uns dies li van diagnosticar un càncer de pell. La presentadora i cèlebre actriu, recordada pel seu paper en la sèrie 'Médico de Familia', i 'Motivos Personales', de Mediaset ho ha explicat a través de les seues xarxes socials. L'actriu ha fet pública la notícia el dia del seu aniversari, ja que avui fa 57 anys. «Fa por, però no és un càncer perillós», ha dit en el seu Instagram. 

L'actriu Lydia Bosh és mare de tres fills -Andrea, fruit de la seua relació amb Micky Molina, i Juan i Ana, fills en comú amb Alberto Martín-. Cal recordar que la presentadora es va donar a conèixer gràcies al programa 'Un, dos tres...', i durant quatre dècades acumula una gran trajectòria en la televisió, a on la seua última aparició ha sigut en la sèrie 'Paquita Salas', de Netflix.

Una lesió a la barbeta

En la seua publicació en Instagram, Lydia Bosch ha explicat que el diagnòstic ha arribat després «d'una biòpsia en una lesió de la pell de la meua barbeta que mai acabava de curar». Concretament, l'actriu patix un carcinoma basal, però s'ha mostrat optimista i tranquil·la, assegurant que «encara que la paraula al principi espante, no és un càncer perillós com pot ser el melanoma».

En este sentit, l'actriu ha volgut enviar un missatge de conscienciació als seus seguidors sobre els perills de l'exposició al sol. «Des de la meua adolescència he fet veritables bogeries per a bronzejar-me. I l'efecte del sol en la meua pell m'ha provocat això», ha dit. Així mateix ha recomanat fer-se revisions dermatològiques de manera anual.

Lydia Bosch ha conclòs el seu missatge fent referència al seu aniversari, tot assegurant que «ara, de seguida, bufaré les veles, demanaré el meu desig i començaré a llegir i a sentir cadascun dels vostres missatges».

Entre altres persones que han felicitat l'actriu i li han traslladat tot el seu suport es troben: Elena Rivera, Elsa Anka, Ana Risueño, Patricia Cerezo, Natalia Sánchez o Wally López.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana Obregón revela que va rebre una telefonada 'real' després de la mort d'Álex Lequio" "Màxim Huerta conduirà les renovades vesprades d'À Punt"