María Teresa Campos torna a la televisió, tot i que per a fer d'ella mateixa en una sèrie

En una entrevista en el seu canal de Youtube, la presentadora ha rebut una oferta immillorable
María Teresa Campos ha acceptat interpretar un paper en 'La Veneno' | Wikipedia

Els Javis li han proposat a María Teresa Campos una cosa que estem segurs que no rebutjarà. Javier Calvo i Javier Ambrossi fa molt de temps que són dos dels personatges més volguts en Espanya, de la mateixa manera que María Teresa Campos, que fa anys que se sent volguda per pràcticament tota la població.

Els Javis, uns invitats molt especials de María Teresa

Imagineu-vos el que ha pogut passar en 'Enredados por María Teresa Campos', el canal de Youtube de la presentadora. I és que sí, la matriarca del clan Campos s'ha fet 'youtuber'. La presentadora va crear el canal amb la següent descripció: «Convidats d'altura vindran per a xerrar amb ella de salut, estètica, moda i qualsevol conversa que puga eixir».

En el primer capítol, va rebre a Meli Camacho i va ser tot un èxit. Ara, en el segon capítol d''Enredados por María Teresa Campos', els Javis s'han desplaçat fins a la casa de la presentadora i, sense pensar-ho dos voltes, li han fet una proposta que ens ha deixat amb la boca oberta.

«Ja saps que vam haver de parar el rodatge de 'La Veneno' pel tema del coronavirus, i ara l'hem tornat a reprendre. En un dels capítols farem una cosa especial que et volem proposar» li van explicar Javier Calvo i Javier Ambrossi. «¿A mi? Què voleu que faja, de p * ta? » ha exclamat María Teresa Campos.

La presentadora accepta fer d'ella mateixa en 'La Veneno'

«La idea és que Cristina, el matí següent d'anar al programa 'Cruzando el Mississipi' per primera volta, no sabia que seria el fenomen que va ser. Mentres està esmorzant veient la tele, veu el teu programa en el que cada matí comentaves el que havien fet» començava explicant Ambrossi. «En eixe moment descobrix que és famosa gràcies a tu. Volem que faces de tu mateixa en l'any 96» continuava.

Tot seguit, han parlat sobre el pentinat i la roba de la presentadora en el 1996, assegurant que els vestits de jaqueta eren la seua peça «icònica». «Va, ¿ho fem o no?» van seguir els Javis, fins que va arribar la resposta que, tant ells com nosaltres estàvem esperant: «Sí, sí, jo estic encantada de fer-ho, em fa una il·lusió terrible». «Si preferixes un altre paper, es pot fer un altre paper més gran» han seguit comentant els Javis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!