INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

La valenciana Melani García interpretarà la cançó 'Marte' en Eurovisió Junior

La cançó ha sigut composta i produïda per Pablo Mora, amb Manu Chaud

La valenciana Melani García serà la representant espanyola en la XVII edició d'Eurovisió Junior i ho farà amb el tema 'Marte'. La cançó, composta i produïda per Pablo Mora amb Manu Chaud, i amb la col·laboració de la mateixa xiqueta, és un cant a la sostenibilitat i la conscienciació humana sobre el problema global del canvi climàtic.

 

Concretament, Melani donarà veu al mar i demanarà a totes les persones que prenguen consciència sobre l'impacte que poden tindre les seues accions i que, un simple tros de plàstic en l'oceà, pot suposar una arma per a la biodiversitat marina.

 

Barreja el pop amb la lírica

A pesar de tot, l'exconcursant de 'La Voz' canta amb la seua veu i barreja el pop amb la lírica, mescla explosiva que servix de missatger perfecte per a arribar al cor dels oients. Està clar que l'elecció del tema està a l'ordre del dia, ja que justament esta setmana està tenint lloc en Nova York la Cimera Climàtica convocada per l'ONU, fet que farà que les persones empatitzen encara més cap a este problema que ens afecta a tots.

 

En relació al compositor i productor, cal destacar que Pablo Mora ha sigut vocalista del grup 'Lagarto Amarillo', entre el 2005 i el 2019 i ha sigut l'autor d'èxits per a artistes del país i internacionals. Per la seua part, Manu Chaud és considerat com un dels millors productors del món, fet que, de ben segur, ajudarà a la menuda Melani a triomfar en la pròxima edició d'Eurovisió Junior.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!