EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Melani García, la xiqueta valenciana que representarà a Espanya en Eurovisió Junior

El concurs tindrà lloc el pròxim 24 de novembre en Gliwice, Polònia
Melani García va guanyar la quarta edició de 'La Voz Kids' | TVE

 

Melani García, guanyadora de la quarta edició de 'La Voz Kids', representarà a Espanya en el festival d'Eurovisió Junior que tindrà lloc el pròxim 24 de novembre en Gliwice, Polònia.

 

Espanya tornarà a participar en este format després d'uns anys d'absència i ho farà amb una veu que, segur, no deixarà a ningú indiferent. Melani és una xiqueta valenciana de 12 anys que va deixar a tot el món bocabadat amb les seues actuacions en 'La Voz Kids'. La jove, viu en l'Eliana, dins de la comarca de Camp de Túria, en València.

 

Una jove amb una destacada carrera professional en el món de la música

Ella canta líric i sorprén per una capacitat vocal poc usual en una xiqueta de la seua edat. Melani s'ha mostrat fan incondicional de la cantant d'òpera Maria Callas, toca el violí, aprén el piano i balla ballet. Fins al moment, només ha tret dos versions de líric com 'O sole mio' i 'Vivo por ella', tot i que encara es desconeix quin tema representarà esta artista en el concurs.

 

Melani és una nena de 12 anys que canta lírica | Youtube

 

Les bones posicions conseguides per Espanya en edicions anteriors

Cal recordar que les últimes ocasions en les que Espanya va participar, els representants van quedar en unes respectables bones posicions. Concretament, Sergio García va quedar segon en el 2003 amb el tema 'Desde el cielo', María Isabel va guanyar en el 2004 amb 'Antes muerta que sencilla', Antonio José va quedar segon en el 2005 amb 'Te traigo flores', i Dani va ocupar el quart lloc en el 2006 amb 'Te doy mi voz'. Caldrà esperar per saber amb quin tema Melani representarà a Espanya i confiar en què deixarà a tota Europa eclipsada pel seu talent innat.

 

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!