Holanda guanya Eurovisió i Espanya, amb Miki al capdavant, cau a la 22a posició

L'holandés Duncan Laurence va véncer amb el tema ‘Arcade’ i Miki Núñez, amb 'La Venda', es va haver de conformar amb la 22a posició
Miki Núñez, interpretant 'La Venda' al festival d'Eurovisió d'Israel | València Diari

 

Holanda és la gran vencedora del festival d’Eurovisió 2019. Feia 44 anys que els neerlandesos no guanyaven el certamen i ho han pogut conseguir gràcies a una disputadíssima tanda final amb països com Itàlia i Rússia. Espanya, amb Miki Núñez, es va haver de conformar amb la 22a posició, tot i haver estat una de les actuacions més celebrades pel públic d’Israel.

Al final de la gala, el cantant català va voler traure ferro a l’assumpte en assegurar: «La gent s’ho ha passat bé, nosaltres també... Canten, ballen, diuen que és la favorita però després no la voten». Fins i tot, el mateix Miki va voler anar més allà per a explicar: «Ja sabem què passa amb Espanya, és que pareix que no escarmentem. Jo el primer, dient que seríem de Top10 o Top5. Crec que ens ho mereixíem, potser és egoista però és la cançó que més ha fet disfrutar a la gent. No passa res».

Efemèride holandesa

En concloure la gala, l'holandés Duncan Laurence va esclatar d'alegria en vore que 44 anys després tornava a portar els seus a la glòria eurovisiva. Menció a part, també, per a altres delegacions com la de Suècia o Macedònia, que van ser les més votades de la nit pels teleespectadors. Finalment, però, el vot del jurat —que va fer remuntar fins a quatre posicions a Espanya, va ser clau per a que el gran vencedor de la nit fora l'holandés Laurence.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L’anècdota de Miki en Eurovisió amb la bandera d’Espanya que s’ha fet viral" "El ball d'Arturo Valls en 'Ahora Caigo' que no et pots perdre"