Mila Ximénez revela en directe en 'Sálvame' els primers resultats mèdics

La col·laboradora ha tornat recentment al programa
Mila Ximénez tornava recentment al plató de 'Sálvame' per a parlar de la seua salut | Twitter (@lecturas)

Este dimarts Mila Ximénez tornava al seu lloc de treball i ho feia responent les preguntes que Jorge Javier Vázquez li feia sobre el càncer que patix. La col·labora de 'Sálvame' va anunciar la seua malaltia durant el confinament i ha estat uns mesos apartada de la faena i del focus mediàtic per a poder sotmetre's al tractament i recuperar-se.

Fet i fet, Ximénez va explicar al plató de 'Sálvame' que ahir de matí havia assistit a la clínica a on l'estan tractant, acompanyada de la seua inseparable amiga, Belén Rodríguez, per a fer-se una prova que servirà per saber si està remetent, o no, el mieloma que té.

En la visita el metge també li va plantejar els dos escenaris que la col·laboradora es podia trobar. En primer lloc, es podria donar el cas que el mieloma s'haguera fet més gran o s'haguera desplaçat, cosa que hauria empitjorat l'estat de salut de la periodista. Al contrari, el segon cas és més esperançador, ja que este implicaria que el mieloma ha mantingut la seua grandària o ha disminuït. Finalment Mila afirmava a Jorge Javier que el seu cas havia sigut l'últim.

Segons explicava ahir la mateixa protagonista en directe en 'Sálvame', el metge li havia dit que les proves fetes havien anat bé. És per això que el metge li va confirmar que les taques no s'havien mogut del lloc i que, a demés, la seua grandària havia disminuït un poc. Una notícia que ha celebrat Mila Ximénez i també els seus companys de programa després de què ella ho haja fet públic.

Tornada momentània a la faena i al plató

La col·laboradora de 'Sálvame' encara no ha acabat el tractament i és que, tal com explicava ahir en directe a Telecinco, encara li queden tres sessions de quimioteràpia per davant. No obstant això, Mila Ximénez ha decidit tornar a la faena i incorporar-se al plató del programa. Tot i que ho farà només durant esta setmana perquè, a partir del dilluns que ve, s'haurà de fer noves proves i haurà d'apartar-se novament de la faena.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cop damunt de la taula a favor de Rocío Carrasco: «Es farà justícia amb la teua filla»" "La casa de Jorge Javier destrossada després de tornar de vacacions"