Mor l'actor Enrique San Francisco als 65 anys

Feia més d'un mes que el popular actor havia sigut ingressat en l'hospital San Carlos de Madrid
Enrique San Francisco ha mort als 65 anys | GTRES

L'actor Enrique San Francisco ha mort als 65 anys, segons ha anunciat la revista 'Hola!'. Feia més d'un mes que el popular actor havia sigut ingressat a l'UCI de l'hospital San Carlos de Madrid. La notícia hauria sigut confirmada per fonts pròximes a l'actor al citat mitjà de comunicació. 

Així les coses, Enrique San Francisco ha mort després de setmanes lluitant contra una pneumònia bilateral que el tenia en estat greu des de feia uns 40 dies, i que finalment no ha pogut superar. L'actor va haver de cancel·lar 'La penúltima', la seua obra de teatre, un espectacle que estava fent en Biscaia

Se sap que en les primeres setmanes del seu ingrés no es podia confirmar que la seua vida es trobarà fora de perill. No obstant això, al cap de poc temps es va assegurar que la seua salut havia millorat. Tanmateix, pareix que este passat cap de setmana tot va tornar a empitjorar, després que la infecció que estava patint s'acabarà per estendre al pulmó esquerre, que al principi no estava tan afectat.

Malalt des de gener

Segons pareix, no se sap encara si la pneumònia que patia era o no deguda al coronavirus. A pesar que s'ha parlat molt de la seua malaltia en estes últimes setmanes, cap mitjà havia confirmat, de moment, si es tractava d'una cosa derivada d'un contagi del Covid-19 o no.

L'actor de 65 anys va començar a trobar-se malament durant les primeres setmanes de gener. Tal com s'ha pogut saber no tenia febre, però sí que va començar a presentar una tos que va començar a preocupar els seus familiars.

A poc a poc els símptomes van anar empitjorant i finalment no li va quedar un altre remei que acabar acudint a un hospital per a identificar la causa dels seus problemes de salut.

La crida d'Enrique San Francisco

Sense quasi poder caminar ni respirar, Enrique San Francisco va decidir telefonar a un amic seu, que és policia i tenia un 4x4, perquè el portarà a l'hospital. D'esta forma, l'actor va acudir a un hospital, a on els metges van valorar el seu estat de salut.

Immediatament, San Francisco va ser ingressat i durant les últimes setmanes s'havia parlat que tenia un estat de salut molt greu

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La filla desconeguda de Julia Otero que és clau en la lluita contra el càncer" "Carla Vigo deixa de pedra la reina Letícia amb la seua última decisió"