El motiu pel que José Antonio Avilés no voldrà tornar a Espanya

El periodista haurà de donar moltes explicacions per les seues mentides
El presentador de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez | València Diari

Tot i que José Antonio Avilés era considerat un dels concursants menys populars de l'actual edició de 'Supervivientes', l'andalús ha conseguit esquivar molt bé les nominacions i ha anat vencent alguns concursants aparentment molt més forts. És cert que el col·laborador comptava amb el suport del seu programa, 'Viva la vida', i de tots els seus companys, que li han estat fent campanya a través de la televisió i també en xarxes socials. Però este passat dijous, de res li ha servit. Alguna cosa deu haver passat per a que la tendència es canvie d'esta manera, i és que el col·laborador ha sigut expulsat.

La llicenciatura d'Avilés, centre de totes les mirades

És clar, el públic sap que ara Avilés val més pel que s'inventa que pel seu concurs. En els últims dies, han sigut múltiples les mentires que s'han destapat sobre el col·laborador d'Emma García. En les últimes hores, ha aparegut un representant de la Universitat de Gal·les en 'Sálvame', confirmant que en la base de dades del centre no consta el nom d'Avilés, encara que ell haja presentat documents amb la capçalera del centre, que venien a acreditar que s'havia llicenciat com a periodista per esta universitat anglesa.

La millor mostra de què Avilés no ha eixit d'Espanya per estudiar ha sigut la prova d'anglés que li ha fet Jorge Javier Vázquez en directe, a la que el concursant només ha sigut capaç de dir gràcies i alguna paraula més inventada que han acabat amb un Jorge Javier petat del riure.

L'exsupervivent haurà de donar moltes explicacions

Entre els embolics d'Avilés es troba també un fals idil·li amb un presentador d'Antena 3, un negoci fictici de representació d'instagramers i llocs de treball que mai ha exercit com la d'hoste de vol i treballs en televisió, en els que mai ha sigut vist.

El ja exsupervivent no té ni idea que en Espanya l'espera una crua realitat, a on haurà d'afrontar una per una totes les mentires que ha deixat anar, algunes d'elles, constituents de delicte. Vorem si després d'això Avilés seguix treballant en televisió, o bé ix per la porta de darrere per fingir el seu currículum estudiantil i també professional.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Inexplicable decisión de Jorge Javier: La persona que ha bloqueado en WhatsApp" "Malú plora en directe pel bebé que espera amb Albert Rivera"