Les paraules de Jorge Javier que poden acabar amb la seua carrera

Els comentaris fets davant de la càmera podrien fer perillar el seu lloc de treball
El presentador carrega contra el govern espanyol i cataloga la seua actuaci√≥ de ¬ęvergonyosa¬Ľ. | Telecinco

El programa 'S√°lvame' ha cedit un espai de la seva escaleta per informar sobre les novetats de la crisi sanit√†ria, la Covid-19. Aix√≤ s√≠, sense oblidar el seu tema principal: els esdeveniments i la vida dels personatges populars de el m√≥n del cor. El ple de Congr√©s dels Diputats de la setmana passada ha fet saltar Jorge Javier V√°zquez: la lluita verbal que all√≠ va tenir lloc va enfurismar el presentador.

Jorge Javier Vázquez carrega contra la classe política

Jorge Javier V√°zquez va manifestar el seu descontentament per la gesti√≥ de la crisi sanit√†ria que estan fent tots els pol√≠tics, sense excepci√≥. √Čs un canvi d'opini√≥ de 360 graus del presentador que setmanes arrere donava suport fidelment al govern de Pedro S√°nchez. L'explosi√≥ p√ļblica del presentador va eixir a la llum quan el programa emitia el testimoni de Maril√≥, una dona va rebre l'alta hospital√†ria i es va retrobar amb el seu marit despr√©s de 37 dies lluitant contra el coronavirus.

Este succ√©s va emocionar a tots els que estaven en el plat√≥ de 'S√°lvame'. La c√≤lera de Jorge Javier contra els dirigents va explotar. El periodista va donar un missatge que podria fer perillar el seu lloc de treball. ¬ęEste pa√≠s eixir√† endavant per gent com ella¬Ľ, va dir el presentador. Este comentari va llevar tots els m√®rits als responsables de la gesti√≥ de la crisi. M√©s encara quan la dona desbordava d'alegria, positivisme, il¬∑lusi√≥ i gratitud a difer√®ncia del que transmeten els pol√≠tics en cadascuna de les seues intervencions, segons el presentador.

Crítiques molt dures

¬ęNi per S√°nchez ni per Casado ni per Rufi√°n ni per Abascal ni per cap d'ells, eixirem per la gent que forma este pa√≠s que est√† molt m√©s a l'altura del que ho est√† la classe dirigent, que s√≥n una aut√®ntica vergonya¬Ľ, afegia. ¬ęNo es pot ser m√©s poc emp√†tic, m√©s calculador, m√©s fred¬Ľ, recalcava Jorge Javier sense posar nom ni cognoms als destinataris d'estos qualificatius. 

¬ęParle de tots els partits, √©s vergony√≥s i espere que vegen estes im√†tgens i que no ens facen passar m√©s vergonya¬Ľ, exigia el periodista davant de la c√†mera despr√©s de vore l'√ļltim ple en el Congr√©s dels Diputats. Els diferents dirigents pol√≠tics van usar les xifres dels morts com a objecte per a debilitar la confian√ßa dels espanyols en els partits contraris. Jorge Javier ho va qualificar de ¬ęvergony√≥s¬Ľ i va insistir en qu√® ¬ę√©s una vergonya, que deixen als morts en pau¬Ľ.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!