Paula Echevarría sorprén amb un look 'low cost'

L'actriu ha sorprés als seus seguidors en Instagram amb un estilisme més rebel que inclou la tendència del moment: les botes militars i l'animal print

PAULA ECHEVARRIA
Paula Echevarría sorprén als seus seguidors amb un look 'low cost' | INSTAGRAM @PAU_ECHE

Paula Echevarría ha tornat a sorprendre amb un dels seus estilismes que denoten que l’actriu sempre està atenta a les últimes tendències i que sap combinar articles de moda a la perfecció; a això s’afegix el nou tall del monyo que s’ha fet l’actriu, d'estil 'bob', i que li dóna un aire més informal al seu aspecte físic.

L’actriu ha estrenat un ‘look’ en Instagram que ha causat sensació entre les seues fans, ja que, a més de ser ideal, per a qualsevol ocasió, anar al treball, eixir a pegar una volta o fins i tot anar a sopar, ha utilitzat roba de marques ‘low-cost’ per a conseguir-lo, concretament de Zara i Stradivarius.

 

Vestit 'animal print' i botes militars

  

Paula ha apostat per un vestit de Stradivarius d’estampat de zebra en blanc i negre, un estampat, 'l'animal print', que és tot un clàssic de la temporada i que és un imprescindible en l'armari de qualsevol fan de la moda. L'actriu l’ha combinat a la perfecció amb una ‘blazer’ clàssica i un bolso d'estil bandolera a joc, tot en color negre, per a combinar amb els colors del vestit.

Però el toc especial del ‘look’ ve de la mà de les seues botes militars, un article que és l’última tendència en calçat i que està arrasant en les botigues; en este cas, Paula ha elegit unes botes altes estil militar de la firma Zara.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari