La reina Letícia lluïx un vestit de Zara de 19,99 euros

La dona del rei Felip VI va triar esta peça de roba per a assistir a un acte oficial del Palau de la Zarzuela
La reina Letícia va lluir un vestit de Zara de 19,99 euros | CEDIDA

 

Esta setmana la reina Letícia ha tornat a ser notícia pel seu ‘look’ poc estiuenc. Amb motiu de donar la benvinguda a l’organització del Congrés Internacional de l’Associació Internacional d’Estudis de Comunicació Social, la dona del rei Felip VI ha triat lluir una vestimenta que ens ha sorprès a tots per la seua procedència. Estem parlant d’un vestit de Zara, que pot comprar-se en la secció de rebaixes pel mòdic preu de 19,99 euros.

El vestit de Zara pot adquirir-se en la secció de rebaixes per 19,99 euros | ZARA

D’estil ‘tweed’ i fabricat amb un teixit de llana molt fi, el que destaca d'este vestit són les butxaques davanteres i l’escot recte a l’altura dels muscles. Gràcies a la forma triangular dels malucs i de l’escot, remarca molt bé el cos i realça la figura. A més a més, la reina Letícia va ressaltar encara més la seua cintura gràcies a un cinturó, i com a complement, va triar les seues imprescindibles sabates de Carolina Herrera. L’hem tornat a vore amb el seu inseparable anell de Karen Hallam i unes arracades amb forma de cèrcol molt discretes.

La reina Letícia va complementar el seu 'look' amb unes sabates de Carolina Herrera | CEDIDA

 

El ‘look’ de la Reina torna a generar escàndol

L’escàndol ha sigut provocat pel mateix motiu que les anteriors polèmiques que han generat els ‘looks’ estiuencs que la Reina lluïx últimament. En tractar-se d’un vestit de llana, moltes persones han opinat en les xarxes socials que és una vestimenta idònia per a la temporada de tardor-hivern, però que per a afrontar les altes temperatures actuals no és adequat. Tot i això, l’escot que realça el coll, les mànigues i el baix desfilat sí que han rebut crítiques positives pel seu aire elegant i sofisticat.

Un altre conjunt d'estiu de la Reina que ha sigut molt criticat | València Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Barneda se sincera sobre la seua confessió més dura «Em sentia restada»" "El rei Joan Carles rep una de les pitjors notícies possibles"