Peñafiel carrega contra Letícia per l'error de protocol de la Zarzuela

Segons el periodista, Letícia volia que, durant la recepció oficial, la saludaren primer a ella
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel. | Cedida.

 

Jaime Peñafiel aprofita qualsevol oportunitat per a pegar-li el carxot de torn a la Reina Letícia. El cronista mai ha estat d'acord amb ella i no és la primera volta que ha posat en relleu faltes i errors en el seu protocol. I ara Peñafiel ha aprofitat que la premsa alemanya ha tret a la llum un enganxó entre Felip i Letícia en una recepció oficial, però lluny de destacar la tensa conversa que mantenen els reis, el periodista assegura que l'error més greu és la ubicació de Letícia, a l'esquerra de Felip.

 

L'últim dard enverinat de Peñafiel

En la seua columna periòdica en 'El Mundo', Peñafiel torna a traure l'artilleria contra la reina consort: «Sorprén que a estes altures de la pel·lícula, la inefable Letícia no sàpia a on s'ha de col·locar amb el seu home en els actes públics». El cronista va més allà i assegura que no es tracta d'un simple malentés:

 

«Letícia pretenia col·locar-se a on no li tocava, obligant a Felip a fer-li un gest i unes paraules per a que es canviara». Peñafiel considera que Letícia volia que la saludaren primer a ella, una falta de respecte intolerable.

 

Tot i que també tracta altres temes, és molt habitual que el columnista d'El Mundo aprofite el seu espai per a recordar-li a Letícia el seu lloc. De fet, en esta ocasió, remarca que ella no és la cap d'estat i sentència amb la frase: «No ho oblides, estimada».

 

Peñafiel tensa la corda amb la família de Letícia

Amb eixes acusacions constants, no és gens estrany que el pare de Letícia li negara la salutació a Peñafiel. El tens episodi va tindre lloc fa uns dies en l'hotel Ritz de Madrid, a on es van trobar els dos. Peñafiel li va donar la mà a Jesús Ortiz, però ell va fer un gest per a evitar trobar-se amb el periodista, una evidència que la relació entre la família de la Reina i Peñafiel és, com a mínim, roín.

 

I és que el cronista podria haver sobrepassat la línia de la subtilesa en una de les seues columnes recents. Després de parlar d'Érika Ortiz Rocasolano, la germana menuda de Letícia que es va suïcidar, el periodista va insinuar que un dels motius de la depressió d'Érika va ser el comportament de la Reina.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!