Una periodista mexicana explica el secret de Miguel Bosé: podria estar malalt

El cantant estaria visitant diferents especialistes per a tractar el seu problema de salut
Una periodista mexicana explica el secret de Miguel Bosé: podria estar malalt | GTRES

Miguel Bosé sempre s'ha caracteritzat per protegir la seua intimitat i mantindre la seua vida al marge de la premsa. Tot i això, sempre està en el punt de mira. Fins i tot, s'ha revelat que hauria mantingut una relació amb Nacho Palau, qui sempre l'ha acompanyat com a assistent.

Ara bé, sorprenentment, l'artista ha obert la porta de sa casa a un redactor de la revista 'Shangay', a qui li ha presentat quatre xiquets, assegurant que són els seus fills. Segurament Bosé no s'esperava que esta dada ocuparia hores i hores de televisió després de saber-se que ha trencat la seua relació amb Nacho Palau i que han començat una batalla judicial per la custòdia dels fills. 

Nacho també és molt discret amb la vida privada, i així ho hem pogut vore quan la premsa ha volgut conseguir declaracions. No obstant això, els seus familiars no s'han tallat ni un pèl. Este cap de setmana, el programa 'Deluxe' ha donat veu a dos testimonis clau d'esta batalla judicial: Lola Medina, mare de Nacho Palau, i Lucía Dominguin, germana de Miguel Bosé.

La confessió d'una periodista mexicana

Lola Medina assegura que el seu fill ha viscut durant molts anys a l'ombra de Bosé. En canvi, Lucía Dominguin no ha dubtat en defendre la posició del seu germà, assenyalant que només és pare de dos dels quatre nens. 

'Sálvame' ha volgut connectar amb la periodista mexicana María Luisa Doria, presentadora del telenotícies de Multimedios televisión, que ha explicat com és la vida del cantant en Mèxic, el país en el que residix actualment amb els seus fills.

La periodista ha assegurat que té una vida molt humil. No obstant això, sí que ha afirmat que sempre va acompanyat d'un guardaespatlles, que impedix que ningú s'acoste a ell ni als seus fills. D'altra banda, Kiko Matamoros ha desmentit les paraules de la mexicana, afirmant que el cantant té una vida pública molt rica i que quan la situació ho permet, participa en festes i és habitual vore'l acompanyat d'altres cares molt conegudes.

Greus problemes de salut

Doria assegura que l'artista no ix al carrer i fins i tot es rumoreja que podria estar patint una malaltia relacionada amb la gola. De fet, Lydia Lozano, col·laboradora de 'Sálvame' i amiga de la família, ha confirmat que el cantant ha visitat uns quants especialistes mèdics de tot el món per intentar posar remei a este delicat problema de salut. Segons pareix, tot podria venir derivat pels nervis i la tensió a la que s'està veient sotmès pels últims escàndols que ha protagonitzat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Shakira sorprén a tots amb el seu nou 'look'" "S'activen les alarmes pel que li passa a la reina Sofia"