Pipi Estrada anuncia la mort de Michael Robinson i ell ho desmentix

Robinson patix un càncer des de fa mesos
Michael Robinson ha confessat la seua malaltia en la Cadena Ser | València Diari

El periodista deportiu Pipi Estrada va protagonitzar ahir dimarts un moment ridícul. El conegut col·laborador del 'Chiringuito' va anunciar la mort de Michael Robinson en el seu compte de Twitter sense comprovar si la informació era veraç. «Un bes enorme per a la família de Michael Robinson. D.E.P», va escriure a les 22.27 hores d'este dimarts, 21 d'abril.

El càncer de Robinson

Afortunadament, la notícia era falsa i, de fet, Robsinon va haver d'explicar que seguia viu. A demés, va aprofitar l'ocasió per a agrair les mostres de suport dels seus seguidors, ja que fa mesos que lluita contra un càncer: «Per tots aquells que esteu preguntant, dir-vos que seguisc en la lluita. Moltes gràcies pel vostre interés i les vostres mostres d'afecte», va escriure

Robinson, que és una de les cares més conegudes en el món deportiu i als mitjans de comunicació per la seua llarguíssima trajectòria en Canal +, Cuatro i en la seua pròpia cadena de ràdio, va voler agrair sentir-se acompanyat en esta complicada etapa de la seua vida: «Veig que mai caminaré a soles, vos escolte com en Anfield: 'You'll never walk alone'. Gràcies de tot cor i molts ànims en el confinament», va dir als seus seguidors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gloria Camila està en el seu pitjor moment i una altra volta soltera" "Aída Nizar ha sigut detinguda per amenaçar a la seua parella amb una navalla"