INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Preocupació per la salut del cantant Juan Luis Guerra

El cantant dominicà ha sigut sotmés a una intervenció quirúrgica
El cantant dominicà ha sigut sotmés a una xicoteta intervenció cardiovascular | GTRES

El cantant dominicà Juan Luis Guerra ha sigut sotmés este dimecres a una operació cardiovascular, segons ha informat el seu portaveu, Severo Rivera.

 

Xicoteta intervenció cardiovascular

L'entorn del cantant no ha oferit molts detalls sobre l'operació. El que sí que se sap és que el dominicà ha sigut sotmés a una intervenció breu, segons han informat els metges que l'estan tractant. Està previst que Juan Luis Guerra, de 62 anys, es prenga un descans amb la seua família durant este Nadal. La pròxima aparició pública de l'artista serà en gener, ja que té la intenció d'assistir als premis Grammy, als que està nominat.

  

Unes hores després de la seua intervenció, el dominicà ha penjat una imatge en les xarxes socials de la UNESCO, elogiant la seua decisió de declarar la 'bachata' com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. D'eixa manera, i com tot pareix indicar, l'operació cardiovascular hauria sigut tot un èxit.

 

 

 

Juan Luis Guerra està nominat als Grammy en la categoria de millor disc tropical llatí per 'Literal', el seu últim àlbum, que va ser premiat en els Latin Grammy el novembre passat amb el premi al millor àlbum contemporani / fusió tropical. S'espera que l'artista puga acudir a la cerimònia, després d'haver passat per quiròfan.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!