'À Punt' anuncia el nom i la data d'estrena del programa de Màxim Huerta

L'ex ministre estarà acompanyat per Joan Espinosa i María Fuster

Màxim Huerta
Màxim Huerta presentarà el nou programa d'À Punt' | RTVE

Polític, escriptor, periodista i presentador de televisió. Després del seu èxit en la literatura i el seu efímer i polèmic pas pel Ministeri de Cultura i Deports, Màxim Huerta ha decidit tornar en 2021 a la televisió, el mitjà que li va donar la popularitat, deixant arrere un any especialment complicat per a ell a causa del delicat estat de salut de la seua mare.

Màxim Huerta ha acceptat un nou projecte televisiu en la seua terra natal. El periodista valencià ha fitxat per 'À Punt', el canal autonòmic valencià, a on s'encarregarà del nou programa vespertí anomenat 'Bona vesprada', en substitució de Carolina Ferre que conduïa el programa de les vesprades des de la posada en marxa del canal en 2018.

Serà l'11 de gener quan s'inaugure el nou programa de Màxim Huerta. Per a esta nova aventura, el presentador de 'A partir de hoy', presentarà juntament amb Joan Espinosa, cara habitual dels informatius de Canal 9 i també en diferents programes de la nova À Punt, així com amb María Fuster, també reportera en altres programes.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari