El rei Felip, enfadat per la hissada amb problemes de la bandera espanyola

Felip VI s'ha mostrat visiblement enfadat durant el Dia de les Forces Armades en Sevilla
El rei s'ha mostrat visiblement afectat en el moment en què s'ha hissat la banera espanyola | CCMA

 

El rei Felip VI i la reina Letícia han estat en un acte pel Dia de les Forces Armades en Sevilla. Però el que més ha sorprès de tota la jornada ha sigut el gest del rei. Quan s'iniciava l'acte amb la hissada de la bandera espanyola en el passeig Cristóbal Colón de la capital andalusa s'ha pogut vore al monarca visiblement enfadat i negant amb el cap.

 

El motiu ha sigut que durant la hissada, alguna cosa no ha anat bé i la bandera no ha pujat enganxada al pal. Al rei se l'ha pogut vore visiblement enfadat i negant amb el cap. Al final de la maniobra, s'ha girat cap a Letícia i li ha comentat alguna cosa que, pareixia, relacionada amb la hissada de la bandera. 

 

Les crítiques no s'han fet esperar

La xarxa s'ha omplit de crítiques pel gest del rei durant la hissada de la banera, la majoria critiquen que se'l puga vore tan afectat per un tema tan banal. 

 

La desfilada del poni Paco

Esta celebració es fa sempre el dia 30 de maig, coincidint amb la festivitat de Sant Ferran, patró del Cos General de les Armes de l'Exèrcit de Terra espanyola. Enguany el lloc triat per a fer-la ha sigut Sevilla. A  més de l'anècdota del rei, també ha destacat l'absència de la cabra de la Legió, que ha sigut substituïda pel poni Paco, perquè desfilava el grup de cavalleria del Terç Alejandro Farnesio de Ronda.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!