Rocío Flores podria rebre una dolorosa notícia quan torne de 'Supervivientes'

El nóvio de la neta de Rocío Jurado estaria amagant un gran secret
Rocío Flores s'enfonsarà en saber la veritat | Telecinco

Rocío Flores s'està convertint en un dels rostres més coneguts del món del cor, no només per ser filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, sinó també per la seua participació en el 'reality' de Telecinco 'Supervivientes'. Tot assenyala que es podria convertir en una de les grans favorites per a guanyar el concurs. La neta de Rocío Jurado va fer la seua primera gran aparició en el plató de Mediaset durant l'última edició de 'GH VIP' a on va exir en defensa de son pare, que participava en el programa. 

El seu salt a la fama comporta que es parle cada volta més de la seua família i dels conflictes que l'envolten. El protagonista de l'última polèmica és el seu nóvio, Manuel Bedmar, que sempre ha evitat pronunciar-se públicament però, en esta ocasió, s'ha vist implicat en un escàndol que podria afectar a la seua relació amb Rocío.

Rumors d'una possible infidelitat

'Sálvame' ha contactat amb una confident que confirma ser l'amant de Manuel Bedmar. Segons ha explicat al programa, «em va demanar l'Instagram i vam començar a parlar per allí, i tot molt bé. Jo sabia que ell tenia nóvia però no sabia qui era» ha assenyalat. «Vam començar a parlar, em parlava cada dia, fèiem fins i tot videotrucades, tot súper bé. Vam arribar a quedar dos voltes», explica i afegix que entre ells no hi va haver res més que besos.

Una notícia que segur que agafarà per sorpresa a Rocío Flores i que l'enfonsarà, ja que ella està molt enamorada de la seua parella. En moltes ocasions ha comentat en l'illa que el troba molt a faltar perquè sempre ha estat el seu suport principal.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Foto: La imagen del hijo de Corinna que hace temblar la Casa Real: «Son iguales»" "Una estrella de la televisió amb leucèmia se sincera del tot: «No em vull morir»"