Sorpresa pel que ha fet Alessandro Lequio el mateix dia que enterra al seu fill

El col·laborador de Telecinco enfronta hui un dels dies més dolorosos de la seua vida
El col·laborador de Telecinco enfronta hui un dels dies més dolorosos de la seva vida | Cedida

Alessandro Lequio i Ana Obregón hauran de fer front hui, dimarts 30 de juny,  a un dels moments més dolorosos de la seua vida. A les 20.00 hores tindrà lloc el funeral en honor al seu fill, Álex Lequio, mort el passat 13 de maig després de dos anys lluitant contra el càncer que patia.

Amb la trista pèrdua encara molt recent, el col·laborador d''El programa de Ana Rosa' i l'actriu donaran l'últim adéu al seu fill en una missa en la que estaran acompanyats dels seus familiars i amics més pròxims. María Palacios, dona d'Alessandro Lequio, Carolina Monje, parella d'Álex Lequio, els germans d'Ana Obregón, Ana Rosa Quintana o Luís Rollán que no faltaran a la cita per a brindar tot l'afecte i suport als desolats pares del jove empresari.

En un dia tan delicat com el de hui, Alessandro Lequio ha mostrat una enteresa digna d'admirar. El col·laborador no ha volgut faltar al seu lloc de treball en 'El programa de Ana Rosa' de Telecinco, al que acudia com cada dia per a comentar l'última hora dels concursants de 'La casa fuerte' i altres novetats de rabiosa actualitat.

La seua faena, una gran ajuda

L'absència de l'italià en un dia com hui hauria estat més que justificada, però Alessandro ha preferit seguir amb el seu treball en un intent de distreure's abans que la dura realitat el colpegi de nou esta vesprada. A diferència d'Ana Obregón, Lequio es va incorporar al seu lloc de treball el 27 de maig, només dos setmanes després de què Álex Lequio morira.

Alessandro Lequio va tornar a treballar dos setmanes després que morira el seu fill | Telecinco

Per la seua banda, l'actriu s'ha mantingut allunyada dels mitjans i no se l'ha pogut vore des de què tenia lloc la tragèdia. Trencada de dolor i completament desolada, Ana Obregón s'ha refugiat en la seua família per a poder trobar raons per a seguir endavant i eixir del pou en què la mort del seu fill l'ha fet caure. Serà hui quan Ana reaparega en el que serà el pitjor moment que una mare puga suportar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La dona amb qui Joaquin Sabina s'ha casat d'amagat" "Un famós cantant es burla de Shakira i els fans reaccionen d'esta manera"