La petició de Toñi Moreno a una amiga per trobar faena que no tot el món ho veu bé

La col·laboradora no passa el seu millor moment professional
Toñi Moreno en el plató de ''Viva la vida' | GTRES

Toñi Moreno a hores d'ara està presentant en Canal Sur 'Un año de tu vida' i està exercint com a entrevistadora per a la revista 'Lecturas'. No obstant això, no vol dir que es trobe passant la seua millor etapa professional. I és que, ha deixat d'exercir com a presentadora en Telecinco.

D'altra banda, s'ha caigut de la graella el programa que anava a presentar en Telemadrid: 'La bàscula'. Precisament per este motiu no ha dubtat en demanar faena a una companya. Ens estem referint a Patrícia Conde, a la que ha visitat en el seu programa 'Dar cera, pulir #0' de Movistar +.

La petició de Toñi a una gran amiga

Este dilluns, 5 d'octubre, és quan s'ha emès a la citada plataforma de pagament l'entrevista a la que s'ha sotmès Toñi Moreno. Patricia Conde i el seu company d'espai, Àngel Martín, són els que han conseguit que la gaditana vaja al seu programa per a contestar a tota classe de preguntes.

Com és habitual en ella, la gaditana s'ha mostrat natural, simpàtica i molt alegre. Fins i tot, ha conseguit fer ballar al presentador.

No obstant això, amb sentit de l'humor això sí, no ha dubtat en demanar faena. Així, ha sol·licitat a Conde que 'la contracte' en 'Movistar +', ja que en les televisions nacionals no ha tingut èxit. I és que, com hem explicat, Moreno ha acabat ara el seu treball en Telecinco. És més, la presentadora ha portat el seu currículum perquè puguen vore la seua trajectòria i així la plataforma no dubte en contractar-la.

A partir de les 22 hores serà quan es puga vore l'entrevista íntegra a Toñi Moreno. Una entrevista en la que possiblement parle de la seua faceta com a mare, de l'amor i dels seus projectes laborals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Li pesa la popularitat: El consell de la dona de Simón per a no ser reconegut" "Les llàgrimes de María Teresa Campos recordant al seu ex Bigote Arrocet"