Totes les marques reconegudes fabriquen per la marca blanca d''El Corte Inglés'

Més de 300 proveïdors s’encarreguen de subministrar la marca blanca del gegant de la distribució espanyola
Imatge de l'entrada d'un establiment de 'El Corte Inglés' | CEDIDA

 

Més de 300 proveïdors s’han guanyat la confiança d’'El Corte Inglés' i són els encarregats de fabricar els seus productes de marca blanca des de fa 15 anys. Entre algunes de les empreses trobem el 'Grupo Bimbo', 'Dulcesol', 'Florette', 'Herederos de Marqués de Riscal', entre d’altres.

Amb la qualitat i la garantia com a requisits indispensables, 'El Corte Inglés' ha seleccionat aquestes reconegudes marques perquè manufacturen al voltant de 2.700 productes que formaran part de l’ampli ventall de referències alimentàries que la gran distribuïdora espanyola té als seus centres comercials distribuïts per tot el país.

Va ser als anys 90 quan 'El Corte Inglés' es va aventurar a traure al marcat la seua pròpia marca de productes, i no va ser fins 7 anys més tard que va publicar el seu primer catàleg alimentari que ha anat creixent fins al dia de hui.

Entre les marques que fabriquen per a 'El Corte Inglés' es troben Dulcesol, Damm i Bimbo

Són moltes les empreses que dediquen una part de la seua producció a la marca pròpia de 'El Corte Inglés'. Entre elles trobem marques molt conegudes per la qualitat dels seus productes alimentaris, com ara 'Ahumados Domínguez', 'Florette', 'Mantequerías Arias', 'Montepinos', 'Grupo Damm', 'Delfín Ultracongelados', 'Grupo Bimbo', 'Grupo Iberlece' i 'Dulcesol', entre d’altres.

'El Corte Inglés' ha elegit els seus proveïdors tenint en compte la qualitat, la garantia i la sostenibilitat | CEDIDA

 

Els seus proveïdors han de complir amb exigències i rigorosos controls de qualitats que vigilen tots els processos de fabricació, incloent-hi la sostenibilitat i la innovació. A més a més, el prestigi d’aquestes reconegudes marques permet a 'El Corte Inglés' competir dins de l’àmbit alimentari amb altres grans distribuïdors.

Les ensalades de 'Florette' i els embotits de 'Julián Martín'

Les fruites i les hortalisses, envasades i a punt per a consumir, provenen de Vegamayor, el qual forma part del grup 'Florette', mentre que la maionesa està elaborada per Packalia qui forma part del 'Grupo Ybarra'. D’altra banda, els embotits ibèrics com el pernil i el xoriç són produïts per la famosa marca 'Julián Martín', i els surimis de peix són d’'Angulas Aguinaga'.

Les seues begudes exclusives

Les begudes també ocupen el seu lloc dins el catàleg de la marca pròpia de 'El Corte Inglés', i un exemple d’això és l’aigua mineral 'Montepinos' que pertany a 'Vichy Catalán', i la marca exclusiva de vi 'D.O. Rueda de Viñas Altas', la qual prové de la distribuïdora 'Herederos Marqués de Riscal'.

La gran distribuïdora espanyola té el suport de marques reconegudes | CEDIDA

 

La pastisseria de 'Bimbo' y 'Dulcesol'

El fabricant del pa de motlle per al gegant de la distribució espanyola presidit per Jesús Nuño de la Rosa és 'Pimad', el qual forma part del 'Grupo Bimbo'. 'Seurodis' és l’encarregada de les galletes i la pastisseria procedeix de 'Dulcesol'. Respecte a la melmelada, aquesta és subministrada per la marca 'Helios' i és la que conté un percentatge major de fruita dins del mercat, amb un 60%.

L’apartat de perfumeria i cosmètica

Dins d’aquest apartat no podia faltar la reconeguda marca 'Edgwell' la qual proporciona les maquinetes d’afaitar 'Wilkinson' i els 'LaboratoriosIndas' que produeix bolquers i compreses amb el nom d’'Indsacec'. Els productes d'higiene com rotllos de cuina, paper higiènic i tovalloletes són subministrades entre les distribuïdores 'Foxy' i 'Sofidel'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mare de Julen: «Vaig prometre donar-li un germanet»" "Carmen Maura critica de nou el movimient feminista #MeToo"