Vols treballar en la taquilla Tourist-Info de la Vall d'Uixó?

L'empresa publica Emsevall ha obert la inscripció per a crear una borsa de treball, que es realitzarà de manera telemàtica fins al dia 4 de maig

🗣️ L'empresa pública Emsevall ha iniciat el procés de constitució d'una borsa de treball de personal de taquilla i Tourist Info, amb la qual es cobriran necessitats temporals (baixes laborals, vacances, puntes de serveis, etc).


✅ El conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, ha assenyalat que l'entitat ha convocat este any quatre borses d'ocupació i ha declarat que “es continua treballant per la transparència i la igualtat de condicions, buscant sempre l'estabilitat financera de l'empresa que gestiona serveis tan importants per a la nostra ciutat”, com la neteja d'edificis municipals, les Coves de Sant Josep i la piscina.


📄 La selecció es realitzarà valorant la formació acadèmica i professional, els criteris socials del candidat/a, l'experiència laboral i les competències requerides per al lloc a través d'una entrevista personal i una prova escrita desenvolupades a este efecte.


➕ Per a poder accedir a la borsa de treball és necessari almenys un nivell A2 d'un idioma estranger. A més, d'estar en possessió del títol d'un dels següents títols: Tècnic/a superior en guia i assistència turística o homologable i Tècnic/a superior en administració.


💻 Per la situació de la pandèmia el procés d'inscripció per a formar part del procés serà telemàtic. Les persones interessades poden emplenar un formulari en l'apartat ‘Treballa amb nosaltres’ de la pàgina web www.emsevall.es. Posteriorment rebran un correu electrònic amb la confirmació, informació general, documentació necessària i terminis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"T'has quedat sense plaça per l'examen del C1 de valencià de juny de la JQCV?" "Labora ofereix ocupació per treballar en les muntanyes de la Comunitat"