El vestit que Ana Obregón va dur en el funeral del seu fill, més important del que pensàvem

Ana Obregón va donar l'últim adéu al seu fill Àlex amb un dels seus vestits preferits
Ana en el funeral del seu fill | València Diari

Ana Obregón està passant un dels estius més tristos de sa vida. El passat 13 de maig, el fill d'Alessandro Lequio i Ana García Obregón moria a causa d'un càncer contra el que va lluitar amb totes les seues forces durant dos llargs anys.

A causa de la pandèmia del coronavirus, la intèrpret es va vore obligada a posposar el funeral del seu fill per les restriccions imposades. D'eixa manera, el 30 de juny, l'actriu d''Ana y los 7' va organitzar una cerimònia en la parròquia de Nuestra Señora de la Moraleja, en Madrid, per a donar l'últim adéu al seu fill. Ana Obregón es va preocupar per supervisar cada detall de l'homenatge al jove.

La història del vestit del funeral

La biòloga va assistir al funeral d'Álex Lequio amb un vestit carregat de sentiment, ja que esta peça de roba negra guarda una emotiva història amb el seu fill com a protagonista. Este és el motiu pel que la polifacètica artista va escollir aquest este.

El 1992, quan Ana García Obregón estava embarassada d'Álex, va portar este mateix vestit en un funeral. Anys més tard, el seu fill va vore una foto de sa mare amb el vestit i li va encantar. Lequio li va dir que estava espectacular amb este vestit.

L'actriu no va oblidar mai les paraules del seu fill, i va decidir portar-ne un igual per a despedir-se d'ell en el seu funeral.

Bonic detall en homenatge a Aless: El nom brodat al costat del cor

La presentadora no va trobar el vestit preferit d'Álex Lequio en el seu armari, pel que va enviar una foto al dissenyador Alejandro de Miguel per a que fera un de nou, però igual a l'original. El modista va tenir un gran gest amb la seua íntima amiga en brodar per sorpresa la paraula 'Aless' al costat del seu cor, un detall que no va passar desapercebut.

Ara, Ana ha posat rumb a la residència familiar de la seua família en Mallorca, a on ha passat els millors moments amb el seu fill Àlex. Per la seua banda, Alessandro Lequio ha tornat a reprendre la seua activitat laboral en 'El programa de Ana Rosa', a on ha tornat a fer gala de la seua ironia que li és característica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El gest de Joan Carles enmig de la polèmica de la família reial" "Santi Millán fa públic un vídeo amb menys roba que mai"