Virgen María, la DJ que creix com a fenomen del reggaeton

La filla de l'actriu Verónica Forqué ha encisat 'religiosament' als fanàtics del hardcore i el reggaeton
Virgen María actua despullada reivindicant la bellesa del cos i el poder de la dona | Instagram

 

Virgen María. No, no és una pregària ni tampoc una blasfèmia; és el nom de la DJ que està en boca de tots els amants del reggaeton i el hardcore. Un àlies més que antitètic ja actua despullada i gemega per a «beneir» als espectadors. Això sí, amb les mans en posició de resar i baix una potent llum blanca que transporta als seus fans a una litúrgia de música moderna i sensualitat.

  

María té més de 69.000 seguidors en Instagram i ha col·laborat amb Rosalía en el seu últim àlbum 'El mal querer', en què ha dissenyat les imàtgens. Pot presumir d'haver presenciat l'Anunciació, i és que és mare i precursora d'un 'art' despullat en les xarxes socials que ha provocat més d'una censura del seu perfil.

María és filla de l'actriu Verónica Forqué, guardonada amb 4 premis Goya | GTRES

 

Filla de Verónica Forqué

En paral·lel i sense cap secretisme, es declara una gran aficionada del pole dance al més pur estil d'Spears però amb un toc 'antiestereotips'. De fet, en una entrevista que ha concedit a 'Metrópoli Abierta', considera que «la vergonya de la nuesa convertix el cos en pecat». Apiadada de la indústria musical hegemònica, la filla de l'actriu Verónica Forqué, ha promés predicar la paraula en les discoteques.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum com serà el vestit de nóvia de Xisca Perelló" "Miki d''OT' viu la seua millor setmana"