Un poble de Palència critica el concert de Kiko Rivera durant la festa major

El fill de la Pantoja va cobrar 4.500 euros per l'actuació que va ajuntar fins a 3.000 persones
Kiko Rivera va oferir un concert que no va agradar a tot el món | Instagram

 

La música de Kiko Rivera o t'agrada o no t'agrada. Esta discussió és la que ha generat el concert que el fill d'Isabel Pantoja va oferir el passat 14 de setembre durant les festes populars d'un poble de Palència. La localitat compta amb poc més d'un centenar d'habitants durant l'any, però gràcies a l'actuació de Kiko, aquella nit es van reunir fins a 3.000 persones. 

Eixe poder de convocatòria va ser celebrat pels membres de l'ajuntament que havien acordat l'actuació d'un dels cantants i dj. més coneguts i populars del moment. Això no obstant, no van pensar el mateix la majoria dels veïns del poble que van considerar desafortunada l'actuació del fill de la Pantoja.

Les desavinences entre l'ajuntament i els veïns del poble

Segons han explicat des del programa 'Socialité', presentat per María Patiño, els veïns creien que el més oportú haguera sigut que des de l'ajuntament hagueren contractat algú que compaginara millor amb la filosofia tranquil·la del poble. Tot i les queixes, des del consistori seguixen pensant que l'elecció de Kiko va ser bona, ja no només per l'afluència de gent que va portar fins al poble, sinó perquè el cost de la seia actuació va ser molt més barat del que demana actualment.

Kiko Rivera pot arribar a cobrar fins a 9.000 euros per concert | Instagram

En eixe sentit, Kiko va cobrar 4.500 euros pel concert, quan en l'actualitat pot arribar a cobrar-ne fins a 9.000. Finalment, l'ajuntament ha volgut seguir justificant la decisió i ha afirmat que una orquestra encara els hauria costat més cara. Siga com siga, la veritat és que el fill de la Pantoja s'ha quedat amb un regust agredolç de la seua experiència en un xicotet poble de Palència que, segurament, no torne a xafar més.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban critica Jesulín pel comportament amb els seus fills" "Isabel Pantoja rememora a Paquirri en el 35é aniversari de la seua defunció"