5 ferits en un atropellament en Alacant

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Carrer del Mestre Alonso | Google Maps

Este matí de dimarts 11 de febrer, cap a les 09.30 hores, un autobús ha atropellat a un vianant i a conseqüència d'això han resultat ferides 4 passatgeres que anaven en el vehicle. L'accident s'ha produït en el carrer del Mestre Alonso de la ciutat d'Alacant.

Després de rebre l'avís, el Centre d'Informació i Coordinació Urgent ha mobilitzat una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB), una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una ambulància convencional del Transport no Assistit (TNA) fins al lloc de l'accident.

Els servicis mèdics han assistit, d'una banda, al vianant, un home de 65 anys, qui presentava una commoció i una fractura d'avantbraç, que ha sigut traslladat en la unitat del SAMU a l'Hospital General Universitari d'Alacant. 

A demés, s'han atés 4 dones que anaven en l'autobús. Una d'elles, de 47 anys, presentava policontusions, i ha hagut de ser evacuada en l'ambulància SVB al mateix hospital que el vianant. Les altres tres, d'entre 27 i 38 anys, presentaven contusions i han sigut traslladades a l'Hospital Perpetu Socors d'Alacant, en l'ambulància convencional.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un conductor borratxo agredix a dos guàrdies civils en Godelleta" "Demanen presó per abusar d'una xiqueta, de 7, i amenaçar de mort a la mare en València"