INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Absolt un acusat de violar a la seua dona davant del seu fill, de 3, en Borriana

La dona li havia dit que volia separar-se d'ell
L'home, presumptament, la va violar davant del seu fill, de 3 anys  | PIXABAY

 

El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha absolt a un acusat d'haver violat a la seua dona davant del seu fill, de 3 anys. Estos fets van passar en juliol del 2018 en la localitat de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló).

 

Segons informa 'Mediterráneo', el jurat ha assegurat que no hi ha proves suficients que demostren que l'acusat agredira sexualment a la seua parella, a pesar del testimoni de la víctima durant el juí celebrat en gener d'enguany. La dona va contar com ella, uns dies abans de la violació, li va dir al seu home que volia separar-se d'ell.

 

Dies després, la víctima va entrar en l'habitació i es va trobar al seu home nuet en el llit i li va dir que volia mantindre relacions sexuals. Davant la negativa d'ella, la dona va contar que l'home la va immobilitzar, la va agarrar del coll i la va forçar, tot açò davant del fill dels dos, de 3 anys, qui estava plorant.

 

Testimonis contradictoris

Pel que fa a la versió de l'acusat, en tot moment ha negat que eixos fets es produïren, explicant que no li va proposar sexe ni va haver eixa nit. A esta versió, se li va sumar el testimoni d'una de les amigues de la víctima, que, segons la Fiscalia, es va contradir durant el seu discurs, ja que primer va dir que la dona li havia dit que havia sigut violada i després que l'home ho havia intentat.

 

Per esto motius, l'home ha sigut absolt dels delictes dels que se l'acusaven, encara que la sentència no és ferma del tot i pot ser apel·lada davant del Tribunal Superior de Justícia i del Suprem.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!