Brutal accident de trànsit en xocar un cotxe i un tramvia en Sant Vicent del Raspeig

A pesar de la gravetat de l'accident i que el conductor del vehicle ha quedat atrapat, ningú ha acabat ferit
La col·lisió s'ha produït cap a les 14.30 hores d'este dimarts| Consorci Bombers Alacant

Este migdia de dimarts, cap a les 14.30 hores, s'ha produït un greu accident de trànsit en xocar un cotxe contra un tramvia de la linea 2 del Tram en el carrer Alacant de la localitat de Sant Vicent del Raspeig, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), en el que el conductor d'un vehicle ha quedat atrapat.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han explicat que, a pesar de l'impacte de l'accidentningú ha acabat ferit. Pel que pareix, el xoc s'ha produït enfront del centre comercial de Sant Vicent del Raspeig.

El conductor del vehicle ha necessitat ser excarcerat pels bombers i ha patit una ferida en un braç per la que ha hagut de ser assistit pels servicis mèdics, però ha sol·licitat l'alta voluntària. D'altra banda, la circulació de tramvies ha hagut d'interrompre's durant un parell d'hores, però a hores d'ara ja ha sigut restablida.

L'accident  ha ocorregut en la carretera que connecta Sant Vicent del Raspeig amb la ciutat d'Alacant, a l'altura de la Universitat d'Alacant. Així mateix, a conseqüència de l'impacte, el cotxe ha destrossat un senyal de trànsit i un semàfor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Onada de vandalisme! Punxen les rodes de 17 cotxes en Calles" "Se salta una ordre d'allunyament cap a la seua nóvia i ella l'ajuda a escapar en Alzira"