Dos ferits greus en un accident de trànsit en Albuixec

L'accident s'ha produït cap a les 16.15 d'esta vesprada
Dos xics ferits en un accident de moto en Albuixec | Pxhere

Esta vesprada de dimarts, 6 d'octubre, cap a les 16.15 hores, s'ha produït un accident de moto en l'avinguda del Mediterráneo, en la localitat d'Albuixec, en la comarca de l'Horta Nord (València). En l'incident han resultat ferides dos persones.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc de l'accident a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), i el seu equip mèdic que han assistit a les víctimes, que presentaven ferides greus.

Els servicis mèdics han assistit als dos ocupants de la moto, un xic de 35 anys que presentava traumatisme cranioencefàlic, i un altre, de 24 anys, que ha patit un fort colp al cap.

Després de ser estabilitzats, els dos ferits han sigut traslladats fins a l'hospital Clínic Universitari de València. A hores d'ara, es desconeix l'estat actual dels dos xics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona incendia sa casa en Paiporta abans de ser desallotjada" "Descobrixen la identitat del lladre de robatoris en garatges en València"