Un accident a Picanya col·lapsa els accessos a València

Des de les 8 del matí que s'ha produït el sinistre
Pont d'Ademús en direcció a Pius XII | Cámaras de tráfico

Un accident a les 8 del matí al Camí Nou de Picanya, al sud de València, ha provocat uns grans embossos en diversos accessos a la ciutat de València des de l'hora del sinistre. Com a conseqüència de l'accident, els vehicles que circulaven a eixes hores per diverses carreteres s'han vist obligats a detenir-se i no han pogut avançar durant més d'una hora, a més, en unes hores del dia on el trànsit és major degut a l'inici de les jornades laborals.

D'esta manera, el tràfic s'ha detingut o s'ha hagut de circular amb molta precaució pels accessos a València des d'Arxiduc Carles i Tres Creus, així com per l'Avinguda del Cid en ambdós sentits i també als accessos al Pont 9 d'Octubre.

A les 9.30 hores, però, el Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament de València ha informat que els vehicles de l'accident al Camí Nou de Picanya ja havien sigut retirats però es mantenia la congestió en Arxiduc Carles, Tres Creus, Avinguda del Cid i els accessos al 9 d'Octubre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPORTANTS NOVETATS en la cerca de Gabriel, el menor desaparegut" "Atenció: Cinc radars valencians entre els que més multen a tota Espanya"