Acusen a un cardiòleg de posar una càmera en el bany per a gravar a una companya en un hospital valencià

Demanen presó i la inhabilitació del cardiòleg
La volia gravar amb un mòbil | cedida

Un cardiòleg de 42 anys d'un hospital de València ha sigut acusat pel fiscal d'un delicte contra la intimitat per posar una càmera en un bany del centre sanitari en el que treballava, amb la intenció de gravar a una companya que li havia comunicat que anava a dutxar-se.

Els càrrecs se substanciaran en un pròxim juí, després que este dilluns el processament s'haja negat a conformar-se amb una pena menor a canvi d'acceptar els fets. El lletrat de l'acusat ha defensat la seua innocència a la Ciutat de la Justícia de València, a on este advocat i l'acusació s'han reunit, fixat per la Secció Cinquena de l'Audiència per a intentar arribar a una conformitat.

És a dir, que l'acusat accepte la realitat dels fets i una pena menor, i que d'eixa manera es faça innecessària la celebració de vista oral, produint-se directament una sentència en els termes que hagen pactat les parts sempre que el tribunal els considere ajustats a Dret.

La víctima va trobar el mòbil

D'esta manera, el fiscal mantindrà el seu escrit d'acusacions, segons el que el facultatiu s'enfronta a una petició de pena de tres anys de presó i la inhabilitació per sis anys pel citat delicte, comés segons l'acusació durant la guàrdia del dia 11 al 12 de maig de 2019, que el processament va fer al costat d'una metgessa resident de quint any, que tenia 28 anys.

Segons relata el ministeri públic, en un moment de la nit el processat li va preguntar a la jove si s'anava a dutxar en un lavabo de xicotetes dimensions i d'ús exclusiu per a personal sanitari, que es troba en una zona de l'hospital en la que es trobaven els dos. Quan ella li va dir que , ell li va demanar entrar abans.

L'home va passar quinze minuts dins, sense fer ús perceptible de l'equipament d'este, sempre segons l'escrit d'acusacions, que ell no accepta. Posteriorment va entrar la metgessa, qui, després de sospitar de l'actitud del cardiòleg, va examinar el bany i va trobar un telèfon mòbil ocult dins d'una reixeta de ventilació elevada que, segons el fiscal, tenia com a finalitat captar imàtgens de qui usara la dutxa a continuació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida en un accident entre un cotxe i un patinet en València" "Ferit un jove de 19 anys en un atropellament en València"