Un adolescent mata a un altre després d'apunyalar-lo en un parc de Burjassot

La Policia tracta d'identificar a la víctima, d'uns 17 anys, i cerca al presumpte autor del crim, que ha tirat la navalla i ha perdut el telèfon mòbil en la seua fugida

Els veïns de Burjassot no donen crèdit al què ha passat este diumenge, no el poden creure. Un jove d'uns 17 anys que encara no ha pogut ser identificat ha mort a conseqüència de dos punyalades la tarda d'ahir diumenge al voltant de les 18.30 hores, en el transcurs d'una baralla en un parc de la població valenciana de Burjassot.

Testimonis han alertat a la Policia

Agents de la Policia Local i de la Nacional s'han fet càrrec de la investigació, i de moment no s'ha aconseguit localitzar a l'autor de l'agressió mortal. Diversos testimonis alertaren al 112 en veure que l'autor de l'agressió sortia corrent i que la víctima es trobava greument ferida. La Policia ha pogut recuperar l'arma amb el qual s'ha perpetrat el crim, una navalla que l'autor ha deixat tirada en una paperera pròxima al lloc dels fets, així com el telèfon mòbil que ha perdut en el transcurs de la seua fugida.

Pel que sembla, els testimonis han assenyalat que prèviament el mort s'hauria dirigit al fugit per a insultar-li i est li va apunyalar dos vegades en el costat.

Dos assassinats en un mateix cap de setmana

Este nou homicidi, el segon en poc més de 24 hores després de l'assassinat masclista de Cristina B. M. descobert el dissabte al matí en el barri valencià de Gran Via, s'ha produït a dos quarts de set de la tarda al parc de la Granja de Burjassot i, pel que sembla, existeixen indicis que l'autor, que encara no ha pogut ser identificat, hauria anat a la recerca de la seua víctima.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona cau des de 15 metres a Borriol" "Mor una promesa del motocròs de 19 anys en una allau"