Tres afectats per inhalació de fum en un incendi d'una casa en Alginet

Els fets s'han produït a les 12.50 hores d'este matí
Tres hòmens han hagut de ser assistis per inhalació de fum | Bombers de València

Este matí de dimarts, cap a les 12.50 hores, s'ha produït un brutal incendi en una casa del carrer Pintor Velázquez en la localitat d'Alginet, en la comarca de la Ribera (València). 

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Suport Vital Bàsic que ha auxiliat a tres hòmens de 28, 59 i 66 anys que han hagut de ser assistits a causa de l'incident.

Posteriorment, l'equip sanitari ha traslladat als tres afectats al centre de salut del municipi per inhalació de fum. Fins al moment, no ha transcendit més informació sobre l'evolució dels pacients

D'altra banda, l'incendi s'ha produït en un edifici de cinc altures. El fum ha afectat a part de la planta superior de la casa incendiada i els bombers han hagut d'evacuar amb mascareta de rescat a un ocupant d'una casa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Desmantellen una xarxa que concertava matrimonis de conveniència en Alacant" "Localitzen en Petrer a una parella que s'havia perdut buscant un colom"