Detingut un jove per agressió sexual a una dona en el parc d'Aiora

El jove la va perseguir pel parc, li va agarrar el cul i li va palpar les galtes.
Entrada al parc d'Aiora | Ajuntament de València

 

Agents de la Policia Local han detingut un home de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals contra una dona de 30, a la qual suposadament va seguir pel parc d'Aiora. Eren les 05.45 hores quan des de la sala del 092 es va demanar a una patrulla per a que es dirigira al lloc on, pel que pareix, hi havia una dona amagada en un portal, després d'haver sigut víctima d'abusos sexuals per part, presumptament, d'un jove d'uns 18 o 20 anys.

Una volta personats en el lloc, els agents van detectar a un jove que reunia característiques similars a les descrites per la víctima. El detingut caminava darrere d'una dona a molt escassa distància, cosa que va provocar en la jove una actitud vigilant i temorosa. Després d'entrevistar-se amb la dona, va manifestar que no coneixia de res a l'home que la seguia i que portava un temps caminant darrere d'ella a pocs metres.

Després de vore a l'home, li van preguntar si havia tingut algun incident amb alguna dona i va reconéixer que sí, que mentres caminava usant el telèfon mòbil, es va entropessar i va caure al costat d'una xica arribant a tocar-li les galtes del cul involuntàriament.

Quan van parlar amb la víctima, esta va manifestar que estava creuant el parc d'Aiora sobre les 05.20 i va començar a seguir-la un jove que va accelerar el pas fins a agarrar-la, raó pel que es va posar nerviosa i va telefonar al 112 perquè algú l'acompanyara fins a arribar a casa.

La dona manifesta que el tenia a molt poca distància d'ella quan se li va tirar d'amunt i amb les dues mans li va palpar el cul i li va alçar les galtes. Encara que la dona li va cridar que la soltara, el detingut se'n va riure i es va quedar en la vorera mirant-la mentres ella es va amagar en el seu portal. La patrulla va informar a la dona dels tràmits a seguir per a presentar denúncia i ella indicà que ho faria prompte. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Li pega 68 punyalades per no deixar-lo dormir i li demana perdó" "CASTELLÓ: Conductor ferit de 40 en la N-340 en xocar contra un camió"