Alba Carrillo totalment destrossada per culpa de Fonsi Nieto

La model assegura que si la seua lluita en els jutjats contínua igual, al final «perdrem tots»
Alba Carrillo està visquent els seus pitjors moments | Cedida

 

Alba Carrillo està vivint un dels pitjors moments de la seua vida. La modele està mantenint una dura batalla contra el pare del seu fill, FonsiNieto, que ja ha arribat als tribunals, tal com explica 'LNE'.

  

  

  

  

El motiu d'aquest dur moment és que el expiloto de motos l'ha demandat sol·licitant al jutge la custòdia de Lucas a partir de la presentació d'un dossier de proves en contra de la modele. Un moment realment difícil i complicat para la modele, tal com va revelar aquesta setmana en el programa de Telecinco, ‘Salva'm’.

  

  

  

  

Durant el programa, Carlota Corredissa va portar a Alba a la mateixa habitació on es va retrobar amb el seu fill i que va sembrar la gran discòrdia entre Fonsi i ella, ja que el expiloto no estava d'acord amb que el seu fill fóra al programa.

Alba Carrillo amb el seu fill Lucas. | Cedida

 

Alba confessa que està molt trist i dolguda, però que no es penedix ni té por a la demanda de Fonsi, ja que relata que té la consciència molt tranquil·la. «Jutjar-me com a mare és injust, ell ho sap» defensa Alba que considera que esta situació és deels més desagradables i encara que entén que hi haja coses que no li agraden a Fonsi, no entén que esta siga la millor manera per a solucionar les seues més i les seues menys.

La model ha confessat que el que més li dol és que el seu fill veja en el futur estos enfrontaments amb el seu pare: «Eixiran coses que encara que siguen d'ell no m'agradaria que isqueren».

La seua actual relació amb l'expilot de motos, la definix com realment complicada, ja que «hem perdut el vincle que teníem, la sensació de família encara que estiguérem separats i el fet de poder estar junts en un clima cordial amb la persona més important de les nostres vides. Hem perdut els dos i perdrem tots».

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: El fals mite de l'alcohol que ningú hauria de creure's mai més" "Incendi d'una vivenda a València"