Agredeix a la seua dona i amenaça de cremar als seus fills a València

En el moment de la detenció el sospitós va agarrar fortament del braç al seu bebé i la va posar com a escut entre ell i els agents

Cotxe Policia Nacional| Imatge Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 27 anys, d'origen algerià, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat contra agent de l'autoritat, després de pel que sembla colpejar a la seua dona, impedir-li eixir de l'habitatge i amenaçar de cremar als fills de tots dos, de tres i un any, així com agredir als policies que el van arrestar.

Els fets van ocórrer al voltant de les cinc de la vesprada, en l'habitatge familiar, situada en el districte valencià d'Exposició. Tal com han pogut esbrinar els agents, la dona li va dir al seu marit que l'ajudara amb les faenes de casa, moment en el qual este s'hauria posat agressiu, tirant els mobles del saló.

Seguidament, pel que sembla, va agafar un ganivet de la cuina, va introduir a la dona en una habitació i la va amenaçar afirmant que la mataria abans d'anar a la presó, a més li va dir que si anava a la Policia, cremaria als seus fills i després es mataria. El sospitós també hauria propinat punyades a la víctima en la cara i al cap, així com puntades en l'estómac i en el muscle i colps en la boca.

Els policies han esbrinat, a més, que l'ara detingut també hauria impedit a la seua dona eixir del domicili, afirmant presumptament que si abandonava l'habitatge, la mataria, per a tot seguit eixir ell del pis al costat dels xiquets.

Per tot l'anterior, els agents, quan van tindre constància d'estos fets, van acudir al domicili per a detindre al presumpte agressor. Este els va obrir la porta amb la seua filla d'un any agarrada fortament del braç. Quan es van identificar i va saber que anava a ser arrestat, va oposar gran resistència, utilitzant a la bebé com a escut entre ell i els policies.

Els agents van posar fora de perill a la bebé i seguidament van intentar reduir a l'home, que els va propinar puntades i genollades, arribant a lesionar a un d'ells, que va requerir assistència sanitària.

Finalment, els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat contra agent de l'autoritat. L'arrestat, amb antecedents policials i en situació irregular a Espanya, ha passat a disposició judicial, decretant-se la prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima.ç

El 016 atén a totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 52 idiomes diferents, igual que el correu 016-online@igualdad.gob.es. També es para atenció mitjançant WhatsApp a través del número 600000016.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari