Ana Pastor denuncia amenaces de mort en Twitter per part d'un usuari

La presentadora és una usuària activa en les xarxes socials i no dubta en cap moment d'expressar la seua opinió
Ana Pastor, presentadora de laSexta | Cedida

 

Ana Pastor és una de les periodistes més reconegudes del panorama actual no solament per l'èxit del seu programa 'El Objetivo', on posa als protagonistes de l'agenda política contra les cordes, sinó per la seua recentment estrenat espai '¿Dónde estabas entonces?', on repassa alguns dels successos més importants que han marcat el nostre país i alguns dels seus protagonistes. Pastor també és una usuària activa en les xarxes socials i no dubta a expressar la seua opinió encara que trobe detractors.

La Justícia ha posat especial atenció en este últim apartat, i és que alguns dels usuaris més durs poden incórrer en delictes d'odi si s'extralimiten amb les seues paraules. Un cas digne d'estudi per part dels jutges i jutgesses és el d'un usuari que, abans d'eliminar el seu compte, va dirigir greus insults contra la periodista de 'laSexta'.

Este individu, amb l'àlies @nakomekol, va arribar a amenaçar de mort a Pastor amb estes paraules: «Dames i cavallers, en menys de 7 dies m'hauré carregat a la gran puta d'Ana Pastor, i ho dic molt de debò. Et mataré!». Davant estes greus amenaces, la periodista va decidir fer-se ressò de les publicacions i denunciar el succeït.

La denúncia d'Ana Pastor ja ha aconseguit més de 1.000 retuits en poques hores, i molts altres usuaris i companys de professió han mostrat el seu suport a la presentadora de 'El Objetivo'. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Si et mous per València en cotxe t'interessa esta informació" "Preocupant: Augmenten les denúncies per violència de gènere a la Comunitat"