Andrea Carballo li va dir a sa mare «tranquil·la, esta nit l'agarren» el dia abans de ser assassinada

El policía que la custodiava li va assegurar que Víctor anava a ser detingut eixa nit
Andrea, la jove assassinada en el cotxe contra una gasolinera junt a la seua exparella| Xarxes socials

 

Andrea Carballo, la jove assassinada per la seua exparella estavellant el cotxe en el qual viatjaven contra una gasolinera en Benicàssim, Castelló, va avisar a la seua mare la vesprada anterior que el jove anava a ser detingut durant eixa mateixa nit, una cosa que després no va ocórrer.

  

  

Segons ha informat 'El Español', Andrea va quedar la vesprada anterior amb el policia que la custodiava per a prendre un cafè amb motiu del seu aniversari, i després va tornar a casa d'una amiga a buscar alguna cosa que havia oblidat. Allí, la seua amiga li va advertir que Víctor estava rondant la zona, i la jove li ho va explicar al policia, qui li va assegurar que eixa mateixa nit anaven a detindre'l.

 

La policia li va assegurar que l'anaven a detindre eixa nit

 

  

Quan la seua mare, espantada, va cridar a Andrea per a vore per què tardava tant, la jove la va calmar: «Estigues tranquil·la que esta nit el van a agafar». El matí següent, al contrari del que ella mateixa havia pronosticat, Víctor seguia lliure i va aprofitar per a raptar-la, obligar-la a ficar-se en el cotxe amb ell i estavellar després el vehicle contra la gasolinera. Els dos van perdre la vida.

 

 

Imatge del funeral celebrat a Vila-real por Andrea | cedida

La família es troba devastada arran dels esdeveniments i consideren que la protecció policial de la jove no va ser suficient. El policia li va assegurar que eixe matí estarien patrullant la zona, però Víctor li la va raptar sense molts problemes malgrat la resistència de la jove i dels avisos dels veïns.

  

  

 

Víctor Llorens Jordà, exnóvio d'Andrea i el seu assassí | Xarxes socials

Qualificat de «risc mitjà»

La família no entén què va passar eixe dia i creu que la mort de la seua filla es podria haver evitat: «Es podia haver evitat molt abans, no va complir l'ordre d'allunyament, ens van dir que anàvem a tindre policia i no la vam tindre, ens van dir la nit d'abans que anaven a anar a per ell i no ho van fer...», tal com han explicat a 'El Programa de Ana Rosa'.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!