Andrea Janeiro ha rebut a Birmingham la visita d'un gran amic durant estos dies festius

La jove es va anar fa un temps a estudiar fora d'Espanya
Imatge de la jove amb el seu amic Isma| Instagram

 

La filla de Belén Esteban es troba a Birmingham des de fa uns mesos. Allí és on ella i la seua mare van decidir que estudiaria per a evitar ser perseguida una vegada que la jove complira els díhuit anys i quedara exposada als mitjans.

  

  


La filla de Belén Esteban ha rebut estos dies una especial i inesperada visita, la del seu gran amic Isma. El jove és un dels millors amics d'Andrea Janeiro i no ha dubtat a aprofitar els dies de pont per a anar fins a Londres a vore-la, així ho ha deixat vore en el seu compte d'Instagram, on no ha parat de publicar fotos del viatge.

Si bé és cert que la visita haurà sigut molt emocionant per a la jove, a qui potser no haja agradat tant pot haver sigut a la seua mare. Belén Esteban va voler que la seua filla estudiara fóra d'Espanya per a mantenir-la allunyada de la premsa i evitar que la seua imatge fóra cada vegada més pública i ara el seu amic la visita i no deixa de publicar imatges d'Andrea Janeiro que tots els mitjans de comunicació han acabat per veure

Primer el xic va publicar una imatge d'un avió, després la d'un arbre de Nadal i ja més tard, i aclarint on es trobava, una amb la seua gran amiga Andrea passant una bona estona. En les imatges se'ls pot veure molt units i còmodes l'un amb l'altre.

El Nadal a la casa on viu Andrea Janeiro | Instagram

 

Imatge d'Andrea Janeiro junt al seu amic Isma | Instagram

Malgrat tot açò l'amic d'Andrea Janeiro i la seua mare, Belén Esteban semblen tenir una molt bona relació. Així ho deixava veure el xic en una de les seues publicacions en Instagram en la qual felicitava l'aniversari a la princesa del poble.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Bombers apaguen un incendi forestal a Castelló" "Atropellament amb un menor ferit a Castelló"