Tres apunyalats en una baralla en un parc d'Alcoi

Dos són companys de pis de l'agressor i el tercer és un treballador social
L'agressor ha apunyalat als tres hòmens amb una navaixa curta  | Youtube

 

Este dijous, cap al migdia, s'ha produït una discussió entre quatre persones en el Parc de Cervantes d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant). A conseqüència d'este incident, tres dels implicats han acabat ferits per arma blanca. De fet, un d'ells està ingressat en l'Hospital comarcal a causa de les ferides.

Segons avança 'AraMultimèdia', tot ha passat cap a les 14.00 hores en la zona de la Marquesina del Passeig de Cervantes. Pareix ser que un xic ha apunyalat amb una navaixa als altres tres jóvens, després d'una baralla. Després d'això, s'ha llavat la sang de les mans en la font del Passeig de Cervantes i se n'ha anat cap al carrer dels Alçamora.

Tal com afirmen els testimonis presencials, que estaven en el bar Marquesina, un dels jóvens ha començat a apunyalar als altres sense dir-los massa res. A causa de les punyalades, fetes amb una navaixa curta, un ha rebut ferides en l'esquena, un altre en diferents parts del cos i, un tercer, s'ha fet un trau al cap perquè ha caigut en terra i s'ha pegat un colp.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat la Policia Nacional i la Policia Local, tal com indica 'Información', que han detingut a l'agressor quan estava en el carrer del Cid. Respecte dels ferits, han sigut traslladats per dos ambulàncies fins a l'Hospital de la Verge dels Lliris. Segons este diari, un dels ferits està en estat greu i, per això, continua hospitalitzat. Tot i que altres fonts asseguren que no corre perill.

Quant als motius de la disputa, no han transcendit. Però sí que s'ha sabut que dos de les víctimes eren companys de pis de l'agressor, mentres que el tercer és un treballador social. Respecte dels qui conviuen junts, pareix ser que la vivenda és un pis tutelat per la Unitat de Conductes Agressives.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualitzat. Controlat l'incendi en una empresa de reciclatge de Betxí" "Mor Jordi Serra, regidor del PSPV en Dénia i exdiputat de les Corts, amb 41 anys"